The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Offert direkt

Professionell facköversättning från franska till svenska

Professionell översättning från franska till svenska av alla typer av dokument och texter utförd av facköversättare och auktoriserade översättare .

The Native Translator utför facköversättning och auktoriserad översättning av texter och dokument inom ämnesområdena, ekonomi, finans, juridik, teknik, marknadsföring och PR mm från franska till svenska. Vi är ett effektivt alternativ till mer traditionella översättningsbyråer då vi erbjuder professionell facköversättning och auktoriserad översättning men väsentligt billigare tack vare att vår verksamhet är helt internetbaserad.

ISO 17100 certifierad översättningsbyrå

Våra översättare är franska facköversättare och auktoriserade översättare som fått sin auktorisering av Kammarkollegiet. Kammarkollegiet är den myndighet som auktoriserad översättare i Sverige. Som översättningsbyrå är vi certifierade både i Europa och Nordamerika enligt standarden ISO 17100 och CAN/CGSB-131.10, detta är en del av din kvalitetsgaranti. 

Auktoriserade översättningar av dokument och texter från franska till svenska

Ofta krävs det att en översättning skall vara auktoriserad. Som exempel kan vi nämna översättning från franska till svenska av personbevis, vigselbevis, kontrakt och avtal, domar och registerdokument. Att de översätts av en auktoriserad översättare är en kvalitetsgaranti. Vi utför auktoriserad översättning till och från franska av alla typer av texter och andra dokument direkt över internet.

Konfidentiell hantering

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument så att ingen otillbörlig får tillgång, sekretess är för oss en självklarhet, all vår personal är omfattade av ett sekretessavtal och dokument krypteras med SSL teknik.

The Native Translator är en online översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group, certifierade enligt både ISO 17100 och i Nord Amerika CAN/CGSB 131.10.