The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Offert direkt

Översättningar engelska

Professionella översättningar av alla typer av dokument och texter av facköversättare och auktoriserade översättare till engelska online. 

The Native Translator utför facköversättning och auktoriserad översättning av texter och dokument inom ämnesområdena, ekonomi, finans, juridik, teknik, marknadsföring och PR mm. Vi är ett effektivt alternativ till traditionella översättningsbyråer då vi erbjuder professionell översättning inkluderande auktoriserad översättning men väsentligt billigare tack vare att vår verksamhet är helt internetbaserad.

Certifierad översättningsbyrå – auktoriserad engelsk dokument översättning du kan lita på

Våra översättare är facköversättare auktoriserade översättare som fått sin auktorisering av Kammarkollegiet. Kammarkollegiet är den myndighet i Sverige som auktoriserad översättare. Som översättningsbyrå är vi certifierade både i Europa och Nordamerika enligt standarden EN-15038 och CAN/CGSB-131.10, detta är din kvalitetsgaranti.

Auktoriserade översättningar till och från engelska av dokument

Ofta krävs det att översättningar skall vara auktoriserade. Som exempel kan vi nämna personbevis, vigselbevis, kontrakt och avtal, domar och registreringsdokument. Att de översätts av en auktoriserad översättare är en kvalitetsgaranti. Vi tillhandahåller auktoriserad översättning till och från engelska av texter andra dokument direkt över internet.

Auktoriserad översättning till och från engelska över internet

Vi på The Native Translator utför auktoriserad översättning av dokument och handlingar online. Via vår hemsida laddar du upp ditt dokument och får omgående en offert direkt i vår Opens internal link in current windowportal, det tar mindre än en minut och görs anonymt. Själva översättningen tar normalt 1 dag för ett 1-2 sidors dokument. Vi levererar en PDF fil med det översatta dokumentet stämplat och klart och behöver du ett original så kommer det med posten inom 2-5 dagar.

Konfidentiell hantering

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument så att ingen otillbörlig får tillgång, sekretess är för oss en självklarhet, all vår personal är omfattade av ett sekretessavtal och dokument krypteras med SSL teknik.

The Native Translator är en online översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group, certifierade enligt både EN-15038 och den Nord Amerikanska CAN/CGSB 131.10. Specialister på finansiell och juridisk dokument och text översättning.