The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Översättning inom miljö, CSR och hållbarhet

Professionell översättning av miljörelaterade texter

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå som bl.a. är specialiserad på CSR, hållbarhet och miljö. Vi översätter alla former av miljö och naturvårdsrelaterade dokument och texter åt företag, myndigheter och miljöorganisationer.

Våra översättare är facköversättare specialiserade inom miljöområdet och din text blir därför översatt av en översättare med specialkompetens som kan terminologin. Vi översätter miljörelaterade texter till alla stora språk.

Auktoriserad översättning inom CSR, miljö och hållbarhet

Vi tillhandahåller översättningar inom CSR- och sustainability som är bestyrkta av våra auktoriserade översättare. Detta är ett vanligt krav vid översättning av en kombinerad års- och CSR-redovisning. Vi har ett stort antal auktoriserade översättare med CSR-inriktning och hjälper er gärna med detta, vi utför bestyrkta översättningar till ett 30-tal olika språk. Läs mer om Öppnar extern länk i nytt fönsterauktoriserad översättning.

Miljörelaterad översättning med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO17100 och kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande myndighet, detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Sekretess är naturligtvis en självklarhet

Vi hanterar alltid mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. 

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad miljörelaterad översättning direkt över internet.