The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Översättningsbyrå för privatpersoner

Auktoriserad översättning, juridisk och finansiell facköversättning, medicinsk översättning.

The Native Translator är en del av The Translator Group och en av världens 100 förande översättningsbyråer (Common Sense Advisory 2015). Vi är en kundorienterad översättningsbyrå och hjälper privatpersoner, företag och myndigheter med att enkelt och smidigt få tillgång till kvalificerad översättning inom juridik, finans, medicin eller teknik. Vi översätter alla typer av texter bl.a. avtal, betyg, domar, lagtexter, personbevis, vigselbevis, registreringsbevis och t.ex. medicinska journaler.

Facköversättning av juridiska, finansiell, tekniska och medicinska dokument och texter

Behöver du översätta teknisk dokumentation i samband med ett husköp utomlands. Översätta en patientjournal därför att du önskar att söka vård utanför Sverige? Det spelar ingen roll vilket, vi har kompetenta översättare som är kvalificerade inom de flesta fackområden.

Här kan du beställa en auktoriserad översättning online

Som en ledande översättningsbyrå för privatpersoner så utför vi auktoriserad översättning mellan svenska och över 30 andra språk. Men du kan också beställa en auktoriserad översättning från tyska till franska, engelska till spanska eller kinesiska till engelska. Vi utför det vi i Sverige kallar auktoriserad översättning i över 625 språkkombinationer.

Översättning med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO17100 och kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande myndighet, detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Sekretess är naturligtvis en självklarhet

Vi hanterar alltid mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. 

Ladda upp ditt dokument i vår Opens internal link in current windowöversättningsportal, inom en minut så har du både pris och leveranstid. Hela processen är anonym, betalar gör du direkt med ditt kreditkort online.

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad auktoriserad översättning direkt över internet till bland annat privatpersoner.