The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Offert direkt

Snabb auktoriserad översättning av personbevis och andra personliga dokument till 25 språk

Översättning av personbevis och andra personliga dokument med leverans online utförd av auktoriserad översättare

The Native Translator utför auktoriserad översättning av personbevis, vigselbevis, skilsmässohandlingar men också auktoriserad översättning av andra typer av dokument direkt över internet. Vi är ett mycket effektivt alternativ till mer traditionella översättningsbyråer då vi erbjuder professionell och auktoriserad översättning väsentligt billigare än våra konkurrenter tack vare att vår verksamhet är helt internetbaserad.

Certifierad översättningsbyrå –auktoriserad dokument översättning din kvalitetsgaranti

Översättning av personbevis skall, som en kvalitetsgaranti, utföras av en auktoriserad översättare. Våra översättare är auktoriserade översättare som fått sin auktorisering av Kammarkollegiet. Kammarkollegiet är den myndighet som auktoriserar översättare i Sverige. Som översättningsbyrå är vi certifierade både i Europa och Nordamerika enligt standarden EN-15038 och CAN/CGSB-131.10, detta är din kvalitetsgaranti.

Vi utför auktoriserad översättning av dokument och handlingar mellan 25 språk online. Du kan ladda upp ditt dokument och få en offert direkt i vår Opens internal link in current windowöversättningsportal, det tar mindre än en minut och är helt anonymt. Själva översättningen tar normalt 1 dag för ett 1-2 sidors dokument. Vi levererar en PDF fil med det översatta dokumentet stämplat och klart och behöver du ett original så kommer det med posten inom 2-5 dagar.

Konfidentiell hantering

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument så att ingen otillbörlig får tillgång, sekretess är för oss en självklarhet, all vår personal är omfattade av ett sekretessavtal och dokument krypteras med SSL teknik.

The Native Translator är en online översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group, certifierade enligt både EN-15038 och den Nord Amerikanska CAN/CGSB 131.10. Specialister på finansiell och juridisk dokument och text översättning, världsledande på auktoriserad översättning direkt online.