The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Översättning från japanska till svenska inom juridik, ekonomi, medicin och teknik.

Professionell facköversättning och auktoriserad översättning från japanska till svenska.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå som utför professionell översättning från japanska till svenska. Vi har ett antal facköversättare specialiserade inom juridik, finans, medicin samt teknologi och 2 auktoriserade översättare från japanska till svenska.

Facköversättning från japansk till svenska

Många uppdrag kräver specialkunskaper för att översättningen ska nå hög kvalitet. Våra japanska översättare är särskilt insatta i tekniska samt handels- och juridiska termer och har erfarenhet från typiska exportindustribranscher som IT, fordons-, sjöfarts- och läkemedelsindustrin.

Auktoriserad översättning från japanska till svenska

Vi utför auktoriserad översättning inom juridik och finans/ekonomi från japanska till svenska.

Marknadens bästa priser på japansk facköversättning

Vi har marknadens bästa per/ord priser på översättning från japanska till svenska. För en kvalificerad facköversättning från japanska debiterar vi SEK 1,98/ord.

Konfidentiell hantering 

Som kund hos oss kan du vara trygg med hanteringen av era dokument. Sekretess är en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det.

Har du frågor når du oss via e-post dygnet runt.

The Native Translator är en professionell global juridisk översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group, vi är certifierade enligt både ISO 17100 och i Nord Amerika CAN/CGSB-131.10.