The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionell översättare Jönköping

Professionell översättning inom fackområdena finans, juridik, medicin, teknik och turism.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad internationell översättningsbyrå som tillhandahåller översättningar av hög kvalitet i Jönköping. Oavsett om du behöver översätta handböcker, produktspecifikationer, företagspresentationer, registreringsbevis, nyhetsbrev, patent eller servicemanualer etc. så kan vi hjälpa dig. Vi utför både auktoriserad översättning och kvalificerad i facköversättning inom de områden som vi nämnt ovan.

En global översättningsbyrå men ändå lokal i Jönköping

Med över 5 500 auktoriserade översättare och facköversättare så är vi en av de största europeiska översättningsbyråerna och kombinerar lokal kompetens med internationell skalbarhet. Detta innebär att vi kan åtaga oss alt från mindre uppdrag till stora mångspråkiga dokumentöversättningar där det ställs stora krav på projektledning och kvalitetskontroll.

Kvalitet du kan lita på

Att välja rätt översättningsbyrå och översättare är avgörande för ett bra resultat. Översättaren måste utöver mycket goda språkkunskaper också ha specialistkunskap inom det ämnesområde som skall översättas. Som beställare är det tryggt att veta att vi är Öppnar intern länk i nuvarande fönstercertifierade enligt ISO17100 och kvalitetssäkrar våra översättningar i alla led.     

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess, såväl våra översättare som projektledare och övrig administrativ personal är bundna av sekretessavtal. Vi följer normen ISO 27000 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.   

Säker betalning online

Du kan betala för din översättning med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Vår Öppnar intern länk i nuvarande fönsterbetalningslösning är certifierad och vi kontrolleras årligen för att säkra att vi har högsta möjliga säkerhet i vårt system. Värt att notera är att vi ej har tillgång till några kunddata utan att alla transaktioner sker i kreditkortsföretagens system.

Har du frågor eller behöver råd och/eller hjälp så står vi gärna till tjänst, du når oss dygnet runt på Öppnar fönster för att skicka e-poste-post.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå online och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Vi utför översättning till och från engelska och 30 andra språk direkt online.