The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Översätt betyg till engelska, auktoriserad översättning av betyg till engelska och du beställer online

Beställ en auktoriserad översättning av ditt betyg till engelska och 30 andra språk direkt över internet dygnet runt.

Vi kan översätta dina betyg till engelska om du skall arbeta eller studera utomlands. Oavsett i vilket engelsk språkigt land du tänker använda dina betyg så har vi auktoriserade översättare som kan hjälpa dig.

Auktoriserad översättning av betyg till engelska - legalisering för utlandet

Vi använder oss så lång möjligt av översättare som är auktoriserade i det land där översättningen skall användas. Därför behöver en översättning gjord av oss inte stämplas av Notarius Publicus. Dvs om du skall översätta ditt betyg till engelska för att studera på college i USA så kommer översättningen att göras av en i USA auktoriserad översättare etc. Vi har auktoriserade engelska översättare i Australien, Canada, Storbritanien och USA.

Så här beställer du en auktoriserad översättning av ditt betyg till engelska

Ladda upp ditt betyg i vår Opens internal link in current windowportal, på mindre än en minut får du både pris och förväntad leveranstid på översättningen av ditt betyg. Hela processen är anonym och dina dokument hanteras naturligtvis med största sekretess. Glöm inte att meddela i vilket land översättningen skall användas så att vi väljer rätt översättare för uppdraget.

Översättning med kvalitetsgaranti

Vi är certifierade enligt ISO17100 och vårt arbete kontrolleras av Austrian Standards som certifierande myndighet detta ger dig som kund en stor trygghet. Som ISO certifierad översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på alla våra översättningar det innebär att de översättningar vi genomför är korrekta både språkligt och terminologiskt.

Kundnöjdhet en förutsättning för vår existens

Vår absolut viktigaste parameter när vi mäter kundnöjdhet är leverans av kvalitetsöversättningar till utlovad tid. Detta mäter vi kontinuerligt internt men vi mäter också din upplevelse av oss som leverantör i ett vidare begrepp, servicenivå, tillgänglighet, hur fungerar vår kundtjänst etc. En enkel presentation av hur våra kunder uppfattar oss presenterar vi löpande på vår hemsida i form av Trustpilot.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi följer normen ISO 27000 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « visa offert »

The Native Translator är en global översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Gruppen är certifierad enligt ISO17100 en standard framtagen specifikt för språkföretag.