The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Vi är specialiserade på koreansk auktoriserad översättning online

Auktoriserad översättare till och från koreanska

Vi utför koreanska auktoriserade översättningar till multinationella bolag och ledande advokatbyråer. Vi översätter juridiska handlingar inom bolagsrätt, avtalsrätt, immaterialrätt, skiljeförfaranden, bank- och finansrätt, familjerätt och arvsrätt till och från italienska. Vi översätter också personliga dokument som gymnasiebetyg, personbevis, vigselbevis, födelsebevis, körkort, pass mm.

Online auktoriserad översättning till och från koreanska – så fungerar det.

I vår portal väljer du källspråk och målspråk och laddar upp ett skannat dokument. På under en minut så har du information om både pris och leveranstid. Nu väljer du om dokumentet skall översättas av en koreansk auktoriserad översättare och om du önskar att vi sänder dig ett original. En PDF kopia på originalet (med stämpel) sänds över internet så snart översättningen är klar och om du önskar ett original så kommer detta med posten inom 2-5 dagar.

Har du frågor eller behöver råd och/eller hjälp så står vi gärna till tjänst, du når oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en professionell översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group, vi är certifierade enligt både EN-15038 och den Nord Amerikanska CAN/CGSB 131.10.