The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Juridisk översättning till och från tyska

Professionell juridisk facköversättning och auktoriserad översättning från svenska till och från tyska

Som ISO 17100 certifierad juridisk översättningsbyrå så är vi specialiserade inom finansiell och juridisk översättning till och från tyska. Våra översättare är auktoriserade översättare sk. translatorer eller facköversättare med minimum 5 års erfarenhet som översättare av juridiska texter och behärskar tysk juridisk terminologi på hög nivå. Att de har målspråket som modersmål är en självklarhet och en översättning till tyska görs därför av en översättare med tyska som modersmål. Samtliga översättare har en juridisk examen alternativt en juridisk specialistutbildning för översättare och är väl insatta i både det tyska och det svenska rättssystemet.

Auktoriserad översättning av juridiska texter till och från tyska

Universitet, banker, myndigheter och domstolar ställer ofta krav på en auktoriserad översättning, eller beglaubigte Übersetzung som det kallas i Tyskland. Vi har både i Sverige auktoriserade översättare och översättare som är auktoriserade i Tyskland s.k. beidigte übersetzer till vårt förfogande. Oavsett om det är en auktoriserad översättning från svenska till tyska eller en auktoriserad översättning till svenska och oavsett var översättningen skall användas så har vi auktoriserade översättare som är kvalificerade för uppdraget.

Professionell juridisk översättning till och från tyska med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO17100 och kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande myndighet, detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Här kan du kan läsa mer om vår Opens internal link in current windowkvalitetsgaranti.

Sekretess och säker filhantering

All vår personal är självklart bunden av sekretessavtal. Dina filer hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal.

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad auktoriserad översättning till och från tyska direkt över internet.