The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Juridisk översättning till och från svenska

Professionell juridisk facköversättning till och från svenska utförd av auktoriserade översättare

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad inom juridisk översättning och vi kan juridisk terminologi. Våra översättare är juridiska facköversättare och av Kammarkollegiet auktoriserade translatorer men vi använder också utländska översättare med motsvarande kompetens. Gemensamt för våra översättare är att de är facköversättare med mycket lång erfarenhet när det gäller översättning av juridiska texter, de har en juridisk examen alternativt en juridisk specialistutbildning för översättare och är väl insatta i både det svenska och det lokala rättssystemet. Våra översättare inom juridik översätter självklart endast till sitt modersmål.

Auktoriserad juridisk översättning till och från svenska

Myndigheter och domstolar ställer ofta krav på en auktoriserad översättning, eller certifierad översättning som det ofta kallas utomlands. Vi har både i Sverige av kammarkollegiet auktoriserade översättare och översättare auktoriserade i de flesta andra länder till vårt förfogande så oavsett var översättningen skall användas så har vi översättare som är kvalificerade för uppdraget. Vi utför auktoriserad juridisk översättning mellan svenska och över 30 andra språk.

Våra språk

Vi översätter juridiska texter från och till svenska från alla de stora språken t.ex, engelska, tyska, franska, spanska, italienska, grekiska, ryska, kinesiska, japanska, finska, norska, danska m.fl.

Sekretess och säker filhantering

All vår personal är självklart bunden av sekretessavtal. Dina filer hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal.

Auktoriserad översättning till och från svenska med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO17100 och kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande myndighet, detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad auktoriserad juridisk översättning och juridisk facköversättning direkt över internet.