The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Juridisk översättning till och från norska

Professionell juridisk facköversättning till och från norska

Vi är specialiserade på bl.a. norsk juridisk översättning och kan juridisk terminologi. Våra översättare är juridiska facköversättare med mycket lång erfarenhet, flera också jurister alternativt har en juridisk specialistutbildning för översättare. De är väl insatta i det norska rättssystemet och har utöver detta också en mycket bra förståelse för det svenska.

Auktoriserad juridisk översättning till och från norska

Myndigheter och domstolar ställer oftast krav på att en översättning skall var gjord av en  auktoriserad översättare, eller Statsautorisert translatører som den norska termen är för att accepteras. Vi disponerar både i Sverige auktoriserade översättare och norska Statsautoriserte translatører så oavsett var översättningen skall användas så har vi översättare som är kvalificerade för uppdraget.

Sekretess och säker filhantering

Dina filer hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal, och all vår personal är bunden av sekretessavtal.

Vi lämnar kvalitetsgaranti på våra juridiska översättningar till och från norska.

Som ISO certifierad översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på alla våra översättningar det innebär att de översättningar vi genomför är korrekta både språkligt och terminologiskt.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För större volymer av norsk juridisk översättning hänvisar vi till vår partner The Business Translator som är en traditionell juridisk Opens external link in new windowöversättningsbyrå.

Behöver du mer information så når du oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå online specialiserad på juridisk översättning. Vi är en del av The Translator Group ett globalt översättningsföretag.