The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Juridisk översättning till och från engelska

Auktoriserad översättning och juridisk facköversättning från svenska till och från engelska

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad bl.a. inom juridisk översättning från svenska till och från engelska. Våra översättare är auktoriserade översättare och juridiska facköversättare med mycket lång erfarenhet av översättning av juridiska texter och dokument till/från engelska. De kan juridik och juridisk terminologi och har en juridisk examen alternativt en juridisk specialistutbildning för översättare och är väl insatta i både det engelska och det svenska rättssystemet och översätter självklart endast till sitt modersmål.

Auktoriserad juridisk översättning till och från engelska

Myndigheter och domstolar ställer ofta krav på en auktoriserad översättning eller certifierad översättning som det kallas både i Australien, Canada, Storbritannien och USA. Vi har både i Sverige auktoriserade översättare och översättare som är auktoriserade i mottagarlandet dvs. Australien, Canada, Storbritannien och USA till vårt förfogande så oavsett var översättningen skall användas så har vi auktoriserade översättare till/från engelska som är kvalificerade för uppdraget

Juridisk översättning till engelska med kvalitetsgaranti

Som ISO certifierad översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på alla våra översättningar det innebär att de översättningar vi genomför är korrekta både språkligt och terminologiskt. Här kan du läsa mer om vår Opens internal link in current windowkvalitetsgaranti.

Sekretess och säker filhantering

All vår personal är bunden av sekretessavtal. Dina filer hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Behöver du mer information så når du oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad juridisk översättningsbyrå online och en del av The Translator Group. Vi utför bland annat juridisk facköversättning och auktoriserad översättning till/från engelska direkt online.