The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Kvalificerad juridisk översättning från svenska till engelska utförd av auktoriserad översättare och specialiserade juridiska facköversättare.

Professionell juridisk översättning från svenska till engelska

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på bl.a. juridisk översättning från svenska till engelska. Våra översättare är universitetsutbildade facköversättare med en juridisk examen alternativt en specialistkurs inom juridisk översättning och har minimum 5 års erfarenhet som översättare på fulltid. Som alla våra översättare så har de målspråket som modersmål dvs. de är flytande på svenska men har engelska som modersmål och de bor och lever i ett av de länder där engelska talas. Vi utför kvalificerad juridisk översättning från svenska till både brittisk, australiensisk och amerikansk engelska.

Auktoriserad juridisk översättning svenska engelska

Vi utför auktoriserad översättning av juridiska texter och dokument från svenska till engelska. Myndigheter och domstolar ställer ofta krav på en auktoriserad översättning, eller certifierad översättning, som det kallas i de anglosaxiska länderna. Registerdokument, domar, personbevis, vigselbevis, kontrakt och avtal är några exempel på dokument som måste översättas till engelska av en auktoriserad översättare. Vi har auktoriserade översättare från svenska till engelska i både Australien, Canada, Storbritannien och USA.

Konfidentiell hantering

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar era dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det.

Nöjd kund garanti

Vi lämnar en kvalitetsgaranti på de översättningar som vi utför. Konkret innebär vår garanti att de översättningar vi utför är både språkligt och terminologisk korrekta.

Skulle du ha frågor eller funderingar så kan du nå oss via Opens window for sending emaile-post dygnet runt.

The Native Translator är en global juridisk översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group, vi är certifierade enligt ISO17100.