The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Juridisk översättare till och från norska

Låt en jurist eller norsk översättare specialiserad på juridisk översättning översätta ditt dokument till eller från norska.

Våra norska juridiska översättare är specialiserade inom juridik och kan juridisk terminologi. Samtliga är juridiska facköversättare med norska som modersmål och har mycket lång erfarenhet av översättning av juridiska texter, flera praktiserande advokater. De har dock alla gemensamt att de har en juridisk examen och är väl insatta i det norska rättssystemet och har utöver detta också en mycket bra förståelse för det svenska rättssystemet.

En juridisk översättning till norska som utförts av en översättare som saknar juridisk utbildning och förståelse för de olika rättssystemen kan vara språkligt korrekt men innehålla juridiska brister som kan få allvarliga konsekvenser. Låt därför alltid en professionell norsk juridisk översättare med norska som modersmål hantera dina texter och dokument.

Auktoriserad översättning till norska med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO17100 och kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande myndighet, detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Här kan du läsa mer om våra Opens internal link in current windowkvalitetsprocedurer.

Sekretess är naturligtvis en självklarhet

Vi hanterar alltid mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. 

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad auktoriserad juridisk översättning och juridisk facköversättning direkt över internet.