The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Vi är specialiserade inom finans och ekonomi och kan terminologin

Årsrapporter, bokslut, delägarrapporter, kvartalsrapporter, analyser och prognoser – Här kan du beställa en professionell finansiell översättning till 30 språk.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på auktoriserade finansiella översättningar. Vi utför auktoriserad finansiell översättning mellan 30 språk bl.a. engelska, tyska, franska, spanska, japanska, kinesiska m.fl.

Finansiella översättare med fackkompetens

Våra finansiella specialistöversättare hanterar ett brett spektrum av finansiella texter. De har alla ingående kunskaper på området och utbildning samt erfarenhet från den finansiella sektorn. Detta säkrar en professionell och korrekt terminologi i dina översättningar.

Våra kunder

Företag i en lång rad sektorer, t.ex. inom bank, försäkring och kapitalförvaltning, använder sig av våra professionella finansiella översättningar. Vi arbetar också för några av Europas ledande advokatbyråer och ett stort antal multinationella företag.

Kvalitet du kan lita på

Att välja rätt översättningsbyrå och översättare är avgörande för ett bra resultat. Översättaren måste utöver mycket goda språkkunskaper också ha specialistkunskap inom det ämnesområde som skall översättas. Som beställare är det tryggt att veta att vi är certifierade enligt ISO17100 och kvalitetssäkrar våra översättningar i alla led.  

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess, såväl våra översättare som projektledare och övrig administrativ personal är bundna av sekretessavtal. Vi följer normen ISO 27000 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Säker betalning online

Du kan betala för din översättning med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Vår betalningslösning är certifierad och vi kontrolleras årligen för att säkra att vi har högsta möjliga säkerhet i vårt system. Värt att notera är att vi ej har tillgång till några kunddata utan att alla transaktioner sker i kreditkortsföretagens system.

Har du frågor eller behöver råd och/eller hjälp så står vi gärna till tjänst, du når oss dygnet runt på Öppnar fönster för att skicka e-poste-post.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Vi utför auktoriserad finansiell översättning till engelska och 30 andra språk direkt online.