The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Vi är specialiserade på dansk auktoriserad översättning online

Auktoriserad översättare till och från danska

Vi utför danska auktoriserade översättningar till multinationella bolag och ledande advokatbyråer. Vi översätter juridiska handlingar inom bolagsrätt, avtalsrätt, immaterialrätt, skiljeförfaranden, bank- och finansrätt, familjerätt och arvsrätt till och från italienska. Vi översätter också personliga dokument som grundskolebetyg, gymnasiebetyg, personbevis, vigselbevis, födelsebevis, körkort mm.

Online auktoriserad översättning till och från danska – så fungerar det.

I vår Opens internal link in current windowportal väljer du källspråk och målspråk och laddar upp ett skannat dokument. På under en minut så har du information om både pris och leveranstid. Nu väljer du om dokumentet skall översättas av en dansk auktoriserad översättare och om du önskar att vi sänder dig ett original. En PDF kopia på originalet sänds över internet så snart översättningen är klar och om du beställt ett original så kommer detta med posten inom 2-5 dagar.

Kvalitet du kan lita på

Att välja rätt översättningsbyrå och översättare är avgörande för ett bra resultat. Översättaren måste utöver mycket goda språkkunskaper också ha specialistkunskap inom det ämnesområde som skall översättas. Som beställare är det tryggt att veta att vi är certifierade enligt ISO17100 och kvalitetssäkrar våra översättningar i alla led.

Har du frågor eller behöver råd och/eller hjälp så står vi gärna till tjänst, du når oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

The Native Translator är en professionell global översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group, vi är certifierade enligt både EN-15038 och den Nord Amerikanska CAN/CGSB 131.10.