The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Copywriting - konsten att sälja en idé


En professionell copywriter får ditt budskap att lyfta

Många gånger räcker det att du själv skriver en text och får den översatt. Men när det gäller affärskritiska texter, där du vill att mottagaren ska ändra sitt beteende, bli övertygad om en produktfördel eller där det är av yttersta vikt att informationen når fram, kan det vara en god idé att anlita en professionell copywriter. Då får du en text som är anpassad till din målgrupp, som är tydlig och lättläst och som dessutom lockar till läsning. Oavsett om det handlar om ett säljbrev, en produktbroschyr eller en årsredovisning.

Genom att skicka ett underlag med de fakta och argument du vill förmedla samt en beskrivning av vem du vänder dig till och vad du vill att texten ska uppnå kan copywritern ta fram en text som är både övertygande och personlig, samtidigt som den talar med ditt företags ”röst”.

Vi anlitar svenska copywriters med mer än 20 års erfarenhet och kompetens inom en mängd olika branscher, både inom konsumentreklam och business-to-business. Så om du har behov av högkvalitativa texter som informerar, kommunicerar och övertygar är du välkommen att höra av dig. Kontakta oss på  Opens window for sending emaile-post.