The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad översättning av intyg

Här kan du beställa en auktoriserad översättning av ett intyg till 30 språk direkt online.

Vi utför auktoriserad översättning av alla former av intyg och officiella handlingar mellan de 30 största språken inkluderande engelska, tyska, franska, spanska, italienska, ryska, kinesiska och de skandinaviska språken direkt online.

Här beställer du en auktoriserad översättning av ditt intyg.

1. Ladda upp en skannad kopia av ditt intyg i vår Öppnar intern länk i nuvarande fönsterportal, välj från vilket språk och till vilket språk vi skall översätta och juridik som ämnesområde.

2. När du kommer till sidan 2 i vår portal väljer du auktoriserad översättning och om du önskar att vi sänder ett original eller om du är nöjd med att få en PDF kopia på den stämplade översättningen. Betalning gör du enkelt med ditt kreditkort eller över PayPal efter det att du angett ditt namn och din e-post adress. I meddelande rutan anger du i vilket land översättningen skall användas då vi alltid eftersträvar att använda lokalt auktoriserade översättare detta för att du skall slippa att notarisera översättningen hos Notarius Publicus. En översättning gjord av en svensk auktoriserad översättare kan inte användas utanför Sverige med mindre den notariserats.

Vi översätter alla former av intyg

Behöver du översätta ett vigselbevis, personbevis, attester, registreringsbevis eller? Oavsett typ av dokument så kan vi hjälpa dig med en auktoriserad översättning till 30 språk.

Snabb auktoriserad översättning av intyg

Vi levererar oftast inom 24 timmar, originalet kommer med post efter 2-5 dagar. Har du frågor kan du kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning av bl.a. intyg direkt online.