The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Offert direkt

Auktoriserad översättning av betyg

Auktoriserad betygsöversättning direkt online snabbt och bekvämt

Här kan du beställa en auktoriserad översättning av ditt betyg, en översättning som accepteras av skolor och lärosäten över hela världen. Översättningen är stämplad med översättarens sigill alternativt så har översättningen en påskrift av den auktoriserade eller certifierade översättaren som bekräftar att det är en korrekt översättning.

Offert inom 60 s och vi levererar en auktoriserad översättning av dina betyg inom 48 timmar. Klicka på ”Visa offert” för pris och leveranstid.

Vi är världsledande på att översätta betyg och gör det till mer än 100 språk.

Ladda upp en skannad kopia av ditt betyg i vårt system så får du omgående en offert. Vi är snabba och ofta levererar vi översättningen av ditt betyg inom 24 timmar med samma formatering som original dokumentet, har du bett om ett original så kommer detta med posten inom 5 dagar.

Auktoriserad översättning av betyg till engelska och 25 andra språk för studier utomlands.

Om du skall använda din betygsöversättning till att söka studieplats utomlands så skall översättningen vara auktoriserad eller certifierad dvs. översättningen skall vara gjord av en professionell översättare som genomgått ett kompetens prov för att bevisa sin duglighet.

Fråga oss om du behöver mer information om:

  • Engelsk betygsöversättning
  • Fransk betygsöversättning
  • Tysk betygsöversättning
  • Spansk betygsöversättning
  • Italiensk betygsöversättning

Du når oss på Opens window for sending emaile-post dygnet runt.

The Native Translator är en professionell global översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group och certifierade enligt ISO17100.