The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Vi är specialiserade på auktoriserad översättning till och från engelska

Professionella översättningar inom juridik och finans utförda av auktoriserad översättare från svenska till engelska och från engelska till svenska, du kan beställa online.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå som utför auktoriserad översättning från svenska till engelska och engelska till svenska men också över 30 andra språk. Bland våra kunder finner du multinationella företag, advokatbyråer, myndigheter men också privatpersoner. Vi översätter finansiella och juridiska dokument och texter inom bolagsrätt, avtalsrätt, immaterialrätt, skiljeförfaranden, bank- och finansrätt, familjerätt och arvsrätt men också personliga handlingar som domar, personbevis, födelseattester, vigselattester, betyg, kontoutdrag och andra dokument och du kan beställa direkt online.

Av Kammarkollegiet auktoriserad översättare från engelska.

De översättare vi använder är auktoriserade av Kammarkollegiet. Det innebär att den översättning vi levererar är signerad, daterad och stämplad med Kammarkollegiets stämpel av en auktoriserad översättare som genomgått ett prov och bevisat sin kompetens när det gärller auktoriserad översättning från engelska. Att man är auktoriserad översättare från engelska innebär inte att man automatiskt är auktoriserad också från svenska till engelska utan översättaren måste bevisa sin kompetens i båda riktningarna om han/hon önskar att vara auktoriserad i båda riktningarna.

Auktoriserad översättning till engelska.

Vi arbetar endast med universitetsutbildade översättare, översättare som har målspråket som modersmål och bor och lever i ett land där språket talas, detta för att de skall vara uppdaterade med den aldrig avstannande språkutvecklingen. Utöver att de är mycket duktiga lingvister och har lång erfarenhet så är de också branschspecialister och kan terminologin inom det ämnesområde de översätter. Vi översätter både till amerikansk, australiensiskt samt brittisk engelska och har auktoriserade översättare i samtliga dessa länder. Värt att notera är att vi alltid eftersträvar att använda översättare som är auktoriserade i det land där översättningen skall användas för att du inte skall behöva apostillstämpla översättningen hos Notarius Publicus. Dvs skall du använda översättningen i t.ex. Australien så görs den av en auktoriserad översättare från svenska till engelska i Australien ange därför alltid i vilket land översättningen skall användas.

Auktoriserad översättning till och från engelska online – så här enkelt beställer du:

Skanna in ditt dokument eller ta en bild och ladda upp det i vår översättningsportal. Du väljer källspråk och målspråk och om dokumentet skall översättas av en auktoriserad översättare. På under 1 minut har du information om både pris och förväntad leveranstid. Så snart översättningen är färdig så sänder vi en email med en länk varifrån du kan ladda ned en PDF kopia på översättning. Har du beställt ett original så kommer detta med posten inom 2-5 dagar. Få en oförpliktande gratis offert redan nu och detta online, det sker anonymt och tar mindre än en minut. Opens internal link in current windowVISA OFFERT.

Hur lång tid tar det att få en auktoriserad översättning från svenska till engelska?

Om det är en kort text, mindre än 2 A4 sidor kan vi ofta leverera redan inom 24 timmar, är texten längre så kan det ta några dagar innan den auktoriserade översättningen är klar och kan skickas iväg. Posten tar i regel 3-5 arbetsdagar. När du laddar upp ditt dokument i vår portal så får du direkt veta hur snabbt vi kan leverera och vad det kostar.

Vad kostar en auktoriserad översättning från svenska till engelska?

Priset för en auktoriserad översättning beror på textens längd. Du skall räkna med ca 750 SEK resp. 75 euro per sida för en auktoriserad översättning till engelska eller från engelska till svenska. Vi debiterar ingen expressavgift och levererar de flesta uppdrag inom 24 timmar.

Kvalitet du kan lita på

Att välja rätt översättningsbyrå och översättare är avgörande för ett bra resultat. Översättaren måste utöver mycket goda språkkunskaper också ha specialistkunskap inom det ämnesområde som skall översättas. Som beställare är det tryggt att veta att vi är certifierade enligt ISO17100 och kvalitetssäkrar våra översättningar i alla led.  

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess, såväl våra översättare som projektledare och övrig administrativ personal är bundna av sekretessavtal. Vi följer normen ISO 27000 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Säker betalning online

Du kan betala för din engelska översättning med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Vår Öppnar intern länk i nuvarande fönsterbetalningslösning är certifierad och vi kontrolleras årligen för att säkra att vi har högsta möjliga säkerhet i vårt system. Värt att notera är att vi ej har tillgång till några kunddata utan att alla transaktioner sker i kreditkortsföretagens system.

Har du frågor eller behöver råd och/eller hjälp så står vi gärna till tjänst, du når oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Vi utför auktoriserad översättning till engelska och 30 andra språk direkt online.