The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Våra översättare till och från spanska är auktoriserade av Kammarkollegiet och Utrikesdepartementet i Spanien.

 

Auktoriserad översättare från svenska till spanska och spanska till svenska - auktoriserad översättning till spanska online.

Vi utför auktoriserad översättning från svenska till spanska men också från ett stort antal andra språk som engelska, tyska, franska, italienska till spanska. Våra auktoriserade översättare till spanska är auktoriserade  av Kammarkolegiet och Utrikesdepartementet i Spanien. Bland våra kunder finner multinationella företag, advokatbyråer, myndigheter men också privatpersoner. Vi översätter alla typer av handlingar bland annat juridiska handlingar inom bolagsrätt, avtalsrätt, immaterialrätt, skiljeförfaranden, bank- och finansrätt, familjerätt och arvsrätt, kontrakt och avtal till och från spanska. Vi översätter också akademiska diplom, betyg, utdrag ur brottsregistret, kontoutdrag, försäkringsbevis, självdeklarationer, körkort, födelseattester, vigselbevis, dödsattester, pass mm. för privatpersoner.

Auktoriserad översättare till och från spanska.

De auktoriserade översättare till/från spanska som vi använder är auktoriserade av Kammarkollegiet och eller Utrikesdepartementet i Spanien. Det innebär att den översättning vi levererar är signerad, daterad och stämplad med antingen Kammarkollegiets stämpel eller den stämpel som en av spanska utrikesdepartementet auktoriserad översättare mottagit som bevis på sin kompetens. Att man är auktoriserad översättare till spanska innebär inte att man automatiskt är auktoriserad också från spanska till svenska utan översättaren måste bevisa sin kompetens i båda riktningarna om han/hon önskar att vara auktoriserad i båda riktningarna.

Auktoriserad översättning till och från spanska online – så här enkelt beställer du:

Skanna in ditt dokument eller ta en bild och ladda upp det i vår översättningsportal. Du väljer källspråk och målspråk och om dokumentet skall översättas av en auktoriserad spansk översättare. På under 1 minut har du information om både pris och förväntad leveranstid. Så snart översättningen är färdig så sänder vi en email med en länk varifrån du kan ladda ned en PDF kopia på översättning. Har du beställt ett original så kommer detta med posten inom 2-5 dagar. Få en oförpliktande gratis offert redan nu och detta online, det sker anonymt och tar mindre än en minut. Opens internal link in current windowVISA OFFERT.

Hur lång tid tar det att få en auktoriserad översättning svenska till spanska?

Om det är en kort text, mindre än 2 A4 sidor kan vi ofta leverera redan inom 24 timmar, är texten längre så kan det ta några dagar innan den auktoriserade översättningen är klar och kan skickas iväg. Posten tar i regel 3-5 arbetsdagar. Vi sänder gärna skicka översättningen direkt till den spanska mottagaren, då tar det vanligtvis bara en arbetsdag. När du laddar upp ditt dokument i vår portal så får du direkt veta hur snabbt vi kan leverera och vad det kostar.

Vad kostar en auktoriserad översättning svenska till spanska?

Priset för en auktoriserad översättning beror på textens längd. Du skall räkna med ca 750 SEK resp. 75 euro per sida för en auktoriserad översättning till spanska eller från spanska till svenska. Vi debiterar ingen expressavgift och levererar de flesta uppdrag inom 24 timmar.

ISO 17100 en branschspecifik certifiering 

The Native Translator som är en del av The Translator Group är sedan 2015 certifierad enligt ISO 17100 en branschspecifik certifiering för översättningsbyråer. ISO 17100 skiljer sig från ISO 9000 på så sätt att den inte enbart hanterar den rent administrative processen utan lägger vikt på att kvalitetssäkra själva översättningsprocessen.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess. Vi följer den nya normen ISO 27000 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på e-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « visa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad spansk översättning direkt över internet.