The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Vi är specialiserade på auktoriserad översättning till och från arabiska

Auktoriserad översättare från svenska till arabiska och arabiska till svenska av finansiella och juridiska dokument och texter.

Vi utför auktoriserad översättning av de flesta typer av dokument till och från arabiska. Bland våra kunder finner du multinationella bolag, ledande advokatbyråer och myndigheter men vi hjälper också privatpersoner med arabisk översättning. Exempel på handlingar som vi översätter är; juridiska handlingar inom bolagsrätt, avtalsrätt, immaterialrätt, skiljeförfaranden, bank- och finansrätt, familjerätt och arvsrätt. Personliga dokument som betyg, personbevis, vigselbevis, födelsebevis, skilsmässodomar, körkort, pass mm.

Auktoriserad översättning till och från arabiska online – så här fungerar det.

I vår översättningsportal väljer du källspråk och målspråk och laddar upp ett skannat dokument. På under en minut så har du information om både pris och leveranstid. Nu väljer du om dokumentet skall översättas av en auktoriserad arabisk översättare och om du önskar att vi sänder dig ett original. En PDF kopia på originalet sänds över internet så snart översättningen är klar och om du önskar ett original så kommer detta med posten inom 2-5 dagar.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess. Vi följer den nya normen ISO 27000 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Vi svarar nästan omgående, över hela världen

Med kontor i tre världsdelar finns det alltid Project Managers tillgängliga som kan hjälpa dig med din översättning, dag och natt. Vi garanterar att du har en offert inom ca 1 timme från det vi mottagit dina dokument.

Kontakt

Du kan nå oss på e-post dygnet runt året runt om du behöver information.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalificerad översättning och auktoriserad arabisk översättning direkt över internet.