The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Offert direkt

Professionell engelsk översättning online

Översättning till engelska samt korrekturläsning och språkgranskning av engelska texter och dokument inom juridik, finans, medicin och teknik, ISO 17100 certifierad översättningsbyrå.

Förmågan att kunna kommunicera professionellt på engelska är en absolut nödvändighet för varje individ och företag som arbetar internationellt. Professionell och direkt kommunikation på engelska är viktigare än någonsin, och kvalitén på din kommunikation avgör hur du och det företag du representerar uppfattas.
Som en ledande leverantör av professionella engelska översättningar kan vi förse dig med den standard som du behöver och som dina kunder förväntar sig. Vi producerar högkvalitativa texter som inte bara är grammatiskt korrekta utan där också korrekt terminologi använts. Att försöka göra sig hörd på den internationella arenan med en undermålig skriftlig kommunikation är idag mycket svårt. Vi översätter inte enbart texter och dokument utan kan också korrekturläsa och språkgranska dina engelska texter, få en offert direkt online på under en minut: << Opens internal link in current windowOffert engelsk översättning >>

Auktoriserad engelsk översättning.

Oavsett hur stort ditt engelska översättningsbehov är så har vi professionella engelska översättare redo med relevant kunskap och erfarenhet inom det specifika ämnesområdet. Vi tillhandahåller auktoriserad engelsk översättning dygnet runt årets alla dagar. När det gäller alla former av juridiska dokument som avtal, kontrakt, betyg, domar, registerdokument etc. samt de flesta typer av finansiella dokument så måste dessa i de flesta fall översättas av en auktoriserad engelsk översättare för att accepteras av motparten.

Engelsk översättning till och från över 140 språk.

Vi urför auktoriserad översättning till och från engelska från och till svenska och certifierade översättningar mellan engelska och övriga språk, dvs översättningar gjorda av översättare med kompetens motsvarande en svensk engelsk auktoriserad översättare men med sin certifiering gjord i ett annat land. Vi använder alltid översättare certifierade i det land där översättningen skall användas för att du som kund aldrig skall ha problem med få din översättning accepterad, dvs om du ber om en auktoriserad översättning från svenska till engelska och denna skall användas i England så kommer den att göras av en av våra engelska översättare som är certifierad i England genom ITI (Institute Of Translation & Interpreting). Du sparar därmed både tid och pengar. En översättning gjord av en svensk auktoriserad översättare måste oftast förses med en Opens external link in new windowApostille hos Opens external link in new windowNotarius Publicus och/eller legaliseras hos Opens external link in new windowRegeringskansliets juridiska expedition för att bli accepterad utomlands.

Vi har engelska översättare både i England, Irland, USA, Australien samt Nya Zeeland

Trots att engelska är ett av de universella språken så finns det variationer beroende på land. Vi levererar snabba, korrekta professionella översättningar för Storbritannien och USA, samt lokalisering av engelska översättningar för andra engelsktalande länder, inklusive Australien, Irland och Nya Zeeland.

Det engelska språket är idag det tredje största språket baserat på antal inhemska talare (ca 375 miljoner), efter kinesiska (mandarin) och spanska.

Sekretess och säker filhantering

All vår personal är bunden av sekretessavtal. Dina filer hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal.

Kvalitetsgaranti

Som ISO 17100 certifierad översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på alla våra översättningar det innebär att de översättningar vi genomför är korrekta både språkligt och terminologiskt.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För större volymer av juridisk översättning hänvisar vi till vår partner The Business Translator som är en traditionell Opens external link in new windowöversättningsbyrå.

För mer information kontaktar du oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

The Native Translator är branschledande inom dokument och textöversättning online. Vi levererar kvalitetssäkrade översättningar av texter och dokument dygnet runt, alla dagar. Vi är certifierade enligt ISO17100, ISO-standarden för översättningsbranschen.

Få ett personligt kostnadsförslag