The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Offert direkt

Auktoriserad översättning samt facköversättning inom juridik, finans, medicin samt teknik till och från engelska.

Professionell översättning från svenska till engelska och engelska till svenska, ISO 17100 certifierad översättningsbyrå.

Att kunna kommunicera professionellt på engelska är en absolut nödvändighet för alla som arbetar internationellt. Professionell och korrekt kommunikation är viktigare än någonsin, och kvalitén på dina engelska texter avgör hur du och det företag du representerar uppfattas.
The. Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå och en ledande leverantör av professionella översättningar (facköversättning och auktoriserad översättning) till och från engelska och vi kan förse dig med översättningar som har den standard som du behöver och som dina affärskontakter förväntar sig. Vi producerar högkvalitativa engelska texter som inte bara är grammatiskt och terminologiskt korrekta utan också målgruppsanpassade och med ett professionell språk. Våra översättare är universitetsutbildade och översätter självklart endast till sitt engelska modersmål. Vi översätter inte enbart texter och dokument utan kan också korrekturläsa och språkgranska dina engelska texter.

Auktoriserad översättning från svenska till engelska för Australien, England och USA

Juridiska dokument som avtal, kontrakt, betyg, domar, registerdokument etc. samt de flesta typer av finansiella dokument måste i de flesta fall översättas till engelska av en auktoriserad översättare för att accepteras om mottagaren är en myndighet, domstol, ett universitet eller en bank.

Det finns ingen internationell auktorisation av översättare och vi utför därför alltid, så lång möjligt, en auktoriserad översättning till engelska i det land där översättningen skall användas. Detta oavsett om det är Canada, England, USA eller Australien. Orsaken till detta är att du som kund aldrig skall ha problem med få din översättning accepterad, dvs om du ber om en auktoriserad översättning från engelska till svenska så görs den av en av Kammarkollegiet auktoriserad översättare. Skall ett dokument översättas från svenska till engelska och denna skall användas i England så kommer den att göras av en av våra engelska översättare som är auktoriserad i England genom ITI (Institute Of Translation & Interpreting). Du sparar därmed både tid och pengar. En översättning gjord av en svensk auktoriserad översättare måste oftast förses med en Opens external link in new windowApostille hos Opens external link in new windowNotarius Publicus och/eller legaliseras hos Opens external link in new windowRegeringskansliets juridiska expedition för att bli accepterad utomlands.

Engelsk översättning till och från över 140 språk.

Vi urför auktoriserad översättning från svenska till engelska och engelska till svenska  och mellan engelska och över 140 andra språk. I stort sett oavsett ämnesområde och språkombination så kan vi hjälpa dig.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess.

Vi svarar nästan omgående, över hela världen

Med kontor i tre världsdelar finns det alltid project managers tillgängliga som kan hjälpa dig med din översättning, dag och natt. Vi garanterar att du har en offert inom ca 1 timme från det vi mottagit dina dokument. Laddar du upp dina dokument i vår portal så får du din offert omgående

Kontakt

Du kan nå oss på Opens window for sending emaile-post dygnet runt året runt om du behöver information.

Du kan ladda upp ditt/dina dokument direkt i vår Opens internal link in current windowportal för en bindande online offert.

Om du bara har få ord eller en kort text du behöver översätta så fungerar ofta Opens external link in new windowGoogle Translate väldigt bra.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.

Här får du en offert, det tar mindre än en minut!