The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionell översättning till och från bulgariska ISO 17100

Vi utför auktoriserad översättning och kvalificerad facköversättning inom juridik, ekonomi, medicin och teknik till och från bulgariska.

Behöver du översätta ett registerdokument, kontoutdrag, vigselbevis, kontrakt eller en medicinsk journal till eller från bulgariska?

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå och vi utför professionell översättning mellan bulgariska och fler än 25 andra språk direkt online. Oavsett om du behöver en kvalificerad medicinsk översättning eller en auktoriserad översättning till bulgariska av t.ex. ett bankdokument, betyg eller personbevis så kan vi hjälpa dig.

Vi översätter de flesta typer av dokument och texter till och från bulgariska

Vi översätter i princip alla typer av dokument och texter. Vi kan hjälpa dig med en facköversättning eller en auktoriserad översättning av juridiska texter som kontrakt och avtal, domar, rättsprotokoll, betyg, registreringsbevis, körkort, vigselbevis, medicinska studier, patientjournaler, pressmeddelanden, tekniska manualer, webbtexter m.m. från svenska till bulgariska eller bulgariska till svenska eller en bulgarisk översättning i kombination med något av de 25 andra språk som vi översätter till och från t.ex. engelska, franska, polska, ryska, spanska, tyska mm.

Facköversättning från eller till bulgariska

Översättning av en medicinsk journal, en teknisk rapport eller ett avtalsutkast är exempel på dokument som kräver en översättare med specialistkompetens. Texter som innehåller ämnesspecifik terminologi oavsett om det är inom högteknologi, juridik, finans eller medicin kan inte översättas av vilken översättare som helst, det kräver fackkompetens. När du beställer en översättning från svenska till bulgariska inom ett ämnesområde som kräver specialistkompetens så kommer din översättning att utföras av en universitetsutbildad specialistöversättare.

Auktoriserad översättning till och från bulgariska

Vi utför auktoriserad översättning av juridiska, finansiella och medicinska dokument och texter. Hos oss kan du direkt online beställa en auktoriserad översättning från bulgariska till svenska och svenska till bulgariska  men också mellan bulgariska och 25 andra språk.

Av Kammarkollegiet auktoriserad översättare från bulgariska til svenska

När du beställer en auktoriserad översättning från bulgariska till svenska så kommer den sannolikt att utföras av en översättare som är auktoriserad av Kammarkollegiet. Att en översättare är auktoriserad innebär att han/hon med godkänt resultat har passerat Kammarkollegiets auktorisationsprov. I vissa fall kan vi också välja att använda en översättare som är auktoriserad av justitieministeriet i Bulgarien.

När du beställer en auktoriserad översättning från svenska till bulgariska

Beställer du en auktoriserad översättning från svenska till bulgariska så kommer vi att göra denna i Bulgarien. Dvs en bulgarisk översättare med kompetens motsvarande en i Sverige auktoriserad översättare kommer att utföra översättningen. Orsaken till detta är att vi vill att våra översättare skall leva i ett land där språket talas och självklart översätta till sitt modersmål. En översättning gjord av en svensk auktoriserad översättare måste dessutom oftast förses med en Apostille hos Notarius Publicus och/eller legaliseras hos Regeringskansliets juridiska expedition för att bli accepterad i Bulgarien.

Kvalitetssäkrad dokumentöversättning till och från bulgariska

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO17100. Vårt arbete kontrolleras regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Du kan läsa mer om vad ISO17100 certifieringen innebär här: Opens external link in new windowISO17100.

Sekretess är en självklarhet

Vi hanterar alltid stora mängder mycket känslig information och är naturligtvis mycket noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Våra servrar är SSL säkrade för att din information inte skall hamna i fel händer.

Hur mycket kostar det att översätta ett dokument till eller från bulgariska?

Ladda upp ditt dokument direkt i vår Öppnar intern länk i nuvarande fönsteröversättningsportal så får du på under 1 minut svar med både pris och förväntad leveranstid. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på Öppnar fönster för att skicka e-poste-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning till och från bulgariska direkt över internet.