The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Offert direkt

Översätt från svenska till engelska - svensk engelsk översättning

”Översätt den här svenska texten till engelska.”

Ja, visst kan det låta enkelt, det håller vi med om. Vi lär oss engelska redan i skolan och lever med språket i vår vardag. Men har de flesta av oss tillräckliga kunskaper för att kunna välja rätt bland synonymer, verbformer och så vidare? Vanligtvis inte, det inte är så lätt som det låter.

Auktoriserad engelsk översättning

Det krävs väldigt goda kunskaper i både källspråket och målspråket för att en översättning ska bli bra. Vi på The Native Translator vet vad som krävs för att göra ett bra jobb, och med över 5 000 specialiserade facköversättare för alla de språkkombinationer och ämnesområden som vi arbetar med så kan vi hantera ditt uppdrag oavsett språkkombination och naturligtvis också från svenska till engelska. Översättning från svenska till engelska är ett av våra vanligaste uppdrag, ca 35% av alla de översättningar vi gör i Sverige är just från svenska till engelska och många av dem auktoriserade engelska översättningar.

Engelska facköversättare inom de flesta ämnesområden

Vi är en specialiserad online översättnings service fokuserad på högkvalitativ översättning och facköversättning från bl.a. svenska till engelska och detta online. Att våra översättare är facköversättare vilket innebär att dina texter och dokument eller din hemsida översätts av någon som både har fackkunskap och är lingvist.

Med facköversättare menas en översättare som inte bara har lingvistiska kvalitéer utan också en djupgående kompetens inom det fackområde han eller hon översätter. Bland våra översättare finns advokater, läkare, ingenjörer, revisorer mm. Gemensamt för alla våra översättare är att de har en universitetsutbildning och en specialist kompetens.

The Native Translator erbjuder dessutom som nämnt ovan, auktoriserad översättning från svenska till engelska om det krävs för uppdraget. Inget uppdrag är för stor eller för litet, för enkelt eller för komplicerat. Så, om du har en text eller dokument / handling på svenska som du vill ha översatt till engelska Opens window for sending emailkontakta oss. Du får en offert på ditt uppdrag på under en minut, Opens internal link in current windowvisa offert och ofta kan vi leverera inom 24 timmar. Vi sänder en länk via e-post varifrån du kna ladda ned din översättning, har du beställt ett original så kommer detta med posten inom 2-5 dagar.

Våra engelska översättare översätter från svenska till engelska direkt på nätet inom följande ämnesområden:

  • Allmänna översättningar
  • Tekniska manualer och handböcker
  • Juridiska avtal, kontrakt och texter
  • Marknadsföringsöversättningar, annonser, hemsidor, broschyrer
  • Översättning mellan svenska och engelska av personalhandböcker
  • Årsrapporter och andra finansiella dokument
  • Vetenskapliga artiklar och uppsatser, doktorsavhandlingar
  • Företagsbroschyrer och kataloger
  • Vigselbevis, dopsbevis, betyg, CV och andra personliga handlingar

The Native Translator är en online översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group och är certifierade enligt både EN-15038 och den Nord Amerikanska CAN/CGSB 131.10. Vi utför engelska tekniska översättningar,  juridiska översättningar, medicinska översättningar samt finansiella översättningar. Vi är marknadsledande på engelska auktoriserade översättningar online.

 
 
Top 100