The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Offert direkt

Översätt texter och dokument

Översätt dokument och texter professionellt direkt över internet.

När du snabbt och effektivt behöver översätta en text eller dokument och handlingar så är The Native Translator lösningen. Vi är en specialiserad översättningstjänst fokuserad på högkvalitativ översättning inom juridik, finans, medicin och teknik.

Våra översättare är samtliga sk. facköversättare alternativt auktoriserade eller certifierade översättare. Detta innebär att våra översättare inte bara har lingvistiska kvalitéer utan också kompetens inom det fackområde han eller hon översätter. Bland våra översättare finns marknadsförare, läkare, ingenjörer, revisorer, advokater mm. 

Att använda en facköversättare är en kvalitetsgaranti

Våra översättare har en solid bakgrund, de är universitetsutbildade och har minimum 5 års erfarenhet som översättare på fulltid och de flesta väsentligt mer. Kvalitén på en översättning definieras inte enbart av att översättningen är grammatiskt korrekt utan stavfel utan i lika stor grad av att en korrekt terminologi använts. Detta förutsätter att översättaren har djupgående förståelse för ämnesområdet, förstår texten och naturligtvis är välbevandrad i terminologin. I många tillfällen kan terminologin vara företagsspecifik och därför upprättar vi alltid vid större uppdrag eller längre samarbeten en företagsspecifik terminologidatabas.

Vi översätter juridiska, finansiella, tekniska, medicinska och marknadsförings texter och dokument. Behöver du översätta betyg och andra intyg så hjälper vi naturligtvis till med det också, vi är världsledande på certifierad och auktoriserad översättning och levererar direkt över internet, behöver du ett original så sänder vi det med vanlig post.

Få en snabb Opens internal link in current windowoffert online nu, vi kan starta översättningen omgående och leverera i morgon! Behöver du mer information så når du oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

The Native Translator är en Opens internal link in current windowonline översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group och är certifierade enligt EN-15038. Vi utför tekniska översättningar, juridiska översättningar, medicinska översättningar, finansiella översättningar online. Auktoriserad översättare tillgänglig dygnet runt.