The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Offert direkt

Översätt texter och dokument

Översätt dokument och texter professionellt direkt över internet.

När du snabbt och effektivt behöver översätta en text eller dokument och handlingar så är The Native Translator lösningen.

Vi är specialiserad översättnings service fokuserad på högkvalitativ översättning. Våra översättare är samtliga facköversättare alternativt auktoriserade eller certifierade översättare.

Med facköversättare menas en översättare som inte bara har lingvistiska kvalitéer utan också kompetens inom det fackområde han eller hon översätter. Bland våra översättare finns marknadsförare, läkare, ingenjörer, revisorer, advokater mm. Gemensamt för dem alla är de har en universitets utbildning och en special kompetens.

Att använda en facköversättare är en kvalitetsgaranti

När du behöver översätta en text, vänd dig då till en professionell facköversättare. Kvalitén på en översättning definieras inte enbart av en grammatiskt korrekt översättning utan stavfel utan i lika stor grad av att en korrekt terminologi använts. Observera att terminologin kan vara företags specifik dvs. olika företag benämner artiklar och services med olika namn, därför eftersträvar vi alltid att upprätta en terminologi databas innan ett större arbete startas för att säkra oss att en korrekt och homogen terminologi används genom hela översättningen.

Vi översätter juridiska, finansiella, tekniska, medicinska och marknadsförings dokument. Behöver du översätta betyg och andra intyg så hjälper vi naturligtvis till med det också. Vi är världsledande på certifierad och auktoriserad översättning direkt över internet. Få en snabb Opens internal link in current windowoffert online nu, vi kan starta översättningen omgående och leverera i morgon!

Vi översätter dina texter, dokument och handlingar med kvalitetsgaranti. The Native Translator garanterar både kvalitén och leverans tidspunkten och priset är marknadens bästa.

The Native Translator är en online översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group och är certifierade enligt EN-15038. Vi utför tekniska översättningar,  juridiska översättningar, medicinska översättningar, finansiella översättningar online. Auktoriserad översättare tillgänglig dygnet runt.

 
 
Top 100