The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Offert direkt

Välkommen till the native translator!

Som EN-15038 certifierad översättningsbyrå kan vi garantera snabba professionella översättningar online av högsta kvalitet, på över 100 språk oavsett ämne. 

Hur är det möjligt? Det är faktiskt ganska enkelt.

Vårt team finns nämligen över hela världen! Jorden runt arbetar drygt 5 000 professionella översättare för oss. Tack vare dessa mycket kompetenta individer, som alla är universitetsutbildade och har målspråket som sitt modersmål, kan vi snabbt leverera översättningar som både är korrekta och välformulerade.

En snabb, billig och professionell översättningsservice – Kvalitetsöversättningar överallt och närsomhelst

Vårt uppdrag:

Vår ambition är att ge dig en högklassig professionell översättning snabbare och billigare än någon annan. Vår översättningsbyrå tar fram den perfekta onlineöversättningen på det språk du valt. Och inte nog med det: Vi är den snabbaste översättningsbyrån i världen. Vår express-service säkerställer en mycket snabb process – du får en högkvalitativ översättning på bara några timmar. Varje dokument du får från oss har blivit noggrant och professionellt översatt av en av våra experter. Vi gör även auktoriserade översättningar online och skickar dem till dig via e-post inom några timmar – komplett med all nödvändig dokumentation. Det är lätt. Det är tryggt (precis som att betala via PayPal). Det är faktiskt precis så enkelt.

Vårt nätverk:

Vi anlitar många edsvurna översättare så vi kan även erbjuda denna tjänst. Om du behöver en översättare för ett stort företag eller en offentlig verksamhet är du välkommen att besöka vår företagswebb Opens external link in new windowThe Business Translator, som använder sig av de mer än 5 000 översättare i vårt globala nätverk. Våra översättare talar inte bara sitt modersmål flytande, de är också mästare på att använda de finaste nyanserna och ett modernt vardagligt språk när det behövs. Oavsett om det handlar om komplicerade dokument, tekniska manualer, juridiska dokument eller informativ litteratur så talar vi dina kunders språk och möter dina behov av expertöversättningar.

Våra priser:

Som en ledande översättningsbyrå samarbetar vi med de absolut bästa internationella översättarna. De är proffs som varje dag skriver på sitt modersmål och har en mycket god uppfattning om både moderna uttryckssätt och de senaste trenderna inom affärsspråket. En standard A4-sida kostar normalt cirka 35 Euro att översätta – och vi har inga dolda extraavgifter!

Om du behöver en auktoriserad eller edsvuren översättning, en expertöversättning eller har några andra översättningsbehov är vi den rätta partnern för dig. Till och med om du har behov av något av de mer ”exotiska” språken. The Native Translator är helt enkelt experter på korrekta översättningar – snabbt, enkelt och till ett rimligt pris. Få dina dokument professionellt översatta online med den trygghet som bara en genuint global översättningsbyrå kan garantera!

 


Björn Hallberg - CEO The Translator Group

Dessa företag förlitar sig på vår kvalitet!

Kundrecensioner

efko
General Motors
General Motors Corporation
Hasen Bräu München
Hilton
Samson
Sony
United Nations
World Health Organization
<
>

THE NATIVE TRANSLATOR är en professionell översättningsbyrå online som erbjuder översättningar av högsta kvalitet. Vårt system delar omedelbart ut översättningsuppdragen till en lämplig kvalificerad facköversättare som genomför det på kortast möjliga tid. Våra 5 000 facköversättare, alla med universitetsexamen, säkerställer att tjänsten alltid är tillgänglig på mer än 100 språk oavsett vilket ämnesområde du har behov av. Mer information om professionella expertöversättningar ovan.

 

© 2014 the translator group – EN-15038 certifierad översättningsbyrå, översättningsservice, översättningsagentur, översättningstjänst